I think my pregnancy this time is more tougher compare to my 1st pregnancy...Everyday I feel fatigue and exhaustion..I find it harder than usual to get out of bed in the morning... If I'm working, by noon I may feel like need to lie down...and feel nausea some more..urghh..Hopefully, it will tend to level off once I am into my second trimester...

3 comments:

adda said...

dh peknen? alhamdulillah.. congrates wati.. sabar je byk2 yek melalui moning sickness tu

izzarina said...

aku igt aku je cenggitu.. mmg gitu kot.. masa pegnen syahmi aku relax je sampe berat naik 25 kg.. huhu.. pegnen syaqira aku dpt sume yg ko citer tu... tp masuk 5 bulan dh ok la cuma tk lrt jerk.. yg third nih lagi teruk aku rasa... tp nk wat cemane .. lain anak lain bahagian dia.. moga kita sabo...dpt pahala .. heheheh

zamzurina zulkafli said...

weh congrats!! alhamdulilah aku dah melalui itu semua. 2nd preg aku mmg mencabar giler. Rasa tak nak peknen dah...tapi Allah Maha Penyayang....Muhsin keluar senang dijaga. kalo ada rezeki boleh laa plan yg ketiga lepas 4 thn nanti :)